Articles
TOP 10 PRODUCTES ELECTRÒNICA DE CONSUM 2021

TOP 10 PRODUCTES ELECTRÒNICA DE CONSUM 2021

La conferència anual CES, Consumer Electronic Show que se celebra a Las Vegas, ha estat el 2021 una conferència virtual massiva on unes 2.000 empreses van mostrar els seus productes d’electrònica de consum més innovadors. Aquest any els gadgets de protecció i el canvi d’hàbits creats per la situació sanitària han estat protagonistes. Però continua l’aplicació de la Intel.ligència Artificial en els nostres electrodomèstics siguin més útils i productius.

Una llista de productes amb data de llançament o que almenys les empreses tenen la intenció d’aportar als consumidors i allunyats de conceptes i experiments, basada en l’informe publicat per CNET.

10 Productes d’electrònica de consum que es llançaran al 2021

01. Telèfon extensible de LG

El nou telèfon intel·ligent de LG té una pantalla extensible que crea una pantalla semblant a una tauleta. És una tecnologia similar als televisors OLED extensible pero amb una escala més petita. LG té previst llançar el telèfon a finals 2021 i, probablement serà el primer telèfon extensible del mercat.


02. Samsung JetBot 90 AI

El nou aspirador robot de Samsung JetBot 90 AI utilitza la tecnologia de reconeixement d’objectes per identificar i classificar els objectes de casa vostra i trobar el millor camí de neteja evitant cables i objectes petits. També buida la seva pròpia paperera a la seva estació de recàrrega. La càmera de JetBot també permet que funcioni com a dispositiu de seguretat domèstica quan es combina amb l’aplicació SmartThings de Samsung. Estarà disponible als Estats Units durant la primera meitat del 2021, tot i que encara no s’han establert els preus.

Samsung també ha presentat un robot capaç de plegar la roba, ficar els plats al rentaplats o servir el ví.

“Les nostres innovacions estan dissenyades per proporcionar experiències més personals i més intuïtives que expressin la vostra personalitat. Treballem dur per oferir-vos innovació de nova generació, amb la IA com a facilitador bàsic, per al vostre futur millor”.

Sebastien Seung, CEO de Samsung.
TOP 10 PRODUCTES ELECTRÒNICA DE CONSUM 2021

03. Hazel N95 mask

El Projecte Hazel és una màscara de concepte que utilitza tecnologia per ajudar a prevenir la infecció per COVID-19. Compta amb ventilació activa i esterilitzador UV, amb una funda per a la càrrega sense fils. La màscara també utilitza filtres reemplaçables i ventiladors recarregables a les seves beines, destinats a fer-la més sostenible. Els llums LED de les beines indiquen l’estat de la càrrega i d’altres fan visible la boca a la nit. Les beines també tenen algoritmes de processament d’àudio integrats per fer que la vostra veu soni més clara i natural a través de la màscara.

El Projecte Hazel continua sent un concepte per ara i no estem segurs de si mai estarà disponible per comprar. Però demostra com es pot utilitzar la tecnologia per trobar solucions innovadores en el moment en què ens trobem ara.

TOP 10 PRODUCTES ELECTRÒNICA DE CONSUM 2021

04. Taxi aeri Cadillac eVTOL

General Motors ha revelat representacions i animacions d’un taxi aeri personal de marca Cadillac alimentat per bateries. L’avió d’enlairament i aterratge vertical elèctric seria l’entrada de GM a la mobilitat aèria i la companyia diu que l’avió de quatre rotors funciona amb un motor EV de 90 kWh a velocitats de fins a 56 mph.

Tot i que el taxi aeri continua en la seva fase conceptual, demostra que GM està entrant en el creixent negoci d’eVTOL, all-electric Vertical Take-Off and Landing.

TOP 10 PRODUCTES ELECTRÒNICA DE CONSUM 2021

05. Comandament TV solar

Comandament de televisió Samsung alimentat per energia solar
Els televisors Neo QLED 2021 de Samsung inclouran un control remot amb una cèl·lula solar a la part posterior, que permetrà que la bateria es recarregui mitjançant els llums interiors de casa (també té un port de càrrega USB-C estàndard si cal). Samsung calcula que passar a bateries recarregables estalviarà 20 milions de bateries AAA d’un sol ús que acabin a la brossa, l’equivalent a 200 tones de residus.

TOP 10 PRODUCTES ELECTRÒNICA DE CONSUM 2021

06. Taula de jocs Arcade1Up Infinity


La taula de jocs Infinity d’Arcade1Up digitalitza tots els vostres jocs de taula preferits en una gran taula amb pantalla tàctil, per jugar amb membres de la vostra llar o amb altres persones en línia. Llançats originalment a Kickstarter, s’espera que els primers conjunts s’enviaran al març i comencin a 600 dòlars.

07. Llum sensible a la caiguda de Nobi


El Nobi és un llum de sostre ple de sensors destinats a ajudar la gent gran a viure de manera independent durant més temps. Pot detectar caigudes i enviar alertes per obtenir ajuda ràpidament, però també intenta prevenir les caigudes monitoritzant l’activitat i proporcionant recordatoris.

El Nobi estarà disponible a Europa al març, primer per a instal·lacions professionals en llocs com residències, per un cost de subscripció de 119 dòlars al mes, inclòs el maquinari. Finalment, podreu comprar un Nobi per una casa per 2.499 dòlars amb una subscripció de 19 dòlars al mes, tot i que els costos poden variar en funció de la mida de la vostra casa.

08. Purificador d’aire desinfectant Brondell Pro

TOP 10 PRODUCTES ELECTRÒNICA DE CONSUM 2021

El CES va comptar amb molts purificadors d’aire aquest any, però el nou purificador d’aire Pro Sanitizing de Brondell destaca per la quantitat del que pot fer. Inclou filtració HEPA, una làmpada UV desinfectant, un filtre nanocristal·lí i un generador de plasma, a més d’un prefiltre, que cobreix la majoria dels irritants i contagis que es troben a casa. La companyia afirma que està certificada per capturar i eliminar més del 99,9% de les partícules de coronavirus transmeses per aire en un termini de 15 minuts.

El purificador d’aire Pro aviat estarà disponible per 650 dòlars.

09. Timbre de vídeo sense tacte


El timbre de vídeo contactless d’Alarm.com està dissenyat per a l’era del coronavirus; en lloc de prémer un botó, el timbre utilitza analítiques de vídeo per detectar quan algú ha arribat a la vostra porta i us permet parlar amb ell a través d’una aplicació amb la càmera integrada i micròfon

Alarm.com no ha compartit els preus ni els detalls de disponibilitat, però va dir que costarà menys de 200 dòlars.

10. Entrenador intel.ligent en la TV

Heu fet gimnàstica davant del vostre televisor durant la pandèmia? Una nova característica dels televisors de Samsung 2021, anunciada una setmana abans del CES, té com a objectiu ajudar. Connectant una càmera web opcional al televisor i una aplicació a la pantalla reconeixerà que esteu fent gimnàstica, realitzarà un seguiment del vostre progrés i us oferirà ànims i entrenament mentre cremeu calories. L’extra, que Samsung anomena Smart Trainer, forma part de l’aplicació Samsung Health que va debutar als seus televisors el 2020, només que aquest any s’està ampliant per oferir formació personal guiada.

Requereix una càmera web opcional i Samsung té una llista de càmeres recomanades, totes de Logitech. El sistema utilitza un algoritme d’AI de reconeixement de moviment al televisor per identificar i analitzar els vostres moviments, postures i forma. Basat en aquesta informació, l’entrenador intel·ligent guia el recompte de repeticions, el temps d’exercici, les calories estimades cremades i la precisió de l’exercici en temps real. Al final de l’entrenament, es produeix un resum d’entrenament puntuat.

Fins aquí productes d’electrònica de consum 2021 destacats entre els 2.000 participants del CES 2021. Fer objectes més intel·ligents i autònomes continua sent la tendència principal, la segona aprofitar que cada vegada fem més coses a casa per tenir aparells multifuncionals.

No et perdis els nostres informes de
– Sector MEDIA
– Post de TENDÈNCIES
– Posts de ARTICLES d’OPINIÓ

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *