Acompanyament de Projectes

Creadors de demanda sofisticada, ajudem a col·laboradors i emprenedors a definir solucions innovadores que generin un impacte positiu en el seu negoci. Agregadors d’oferta, ajudem a les empreses associades a millorar la seva competitivitat, impulsant activitats de cooperació i col.laboració.

Descobreix com ACTINN et pot guiar en la definició dels teus projectes de transformació o emprenedoria. Acompanyem a empresaris i emprenedors en projectes de tecnologia i innovació.

Projectes 2021

Omnicanalitat

Definició d’una estratègica digital WebtoStore, definir el model de Click&Mortar, així com una arquitectura d’informació indicativa.

Marketplace

Redefinició del mercat objectiu i proposta de valor, readaptació de les funcionalitats de la web i redefinició dels canals de captació. Durada 2 mesos.

Model de negoci

Definició del mercat objectiu, proposta de valor, funcionalitats inicials i arquitectura de sistemes, així com mínim producte viable.

Projectes 2020

Projecte industrial

Vam acompanyar una reflexió estratègica de l’equip promotor, realitzant un anàlisi de la inversió inicial en maquinaria, la definició del mercat potencial, una proposta pla de viabilitat, proposta de valor i pre-pla de patrocini. Durada 2 mesos.

Producte Digital

Definició del mercat objectiu, proposta de valor, funcionalitats inicials i arquitectura de sistemes, així com mínim producte viable.

Omnicanalitat

Anàlisi de potencial de mercat i oferta de valor per Andorra. Anàlisi de les funcionalitats diferencials, càlcul de breakeven i reton potencial de la inversió, recerca d’inversors. Durada 1 setmana.

Servei d'accompanyament

ACTINN ofereix als seus socis i col·laboradors, serveis d’acompanyament de projectes de tecnologia o de transformació de negocis. Ajudem a obrir horitzons i a trobar socis o proveïdors que puguin ajudar-lo a executar els seus projectes.

Brochure de serveis d’acompanyament de projectes on expliquem la metodologia que utilitzem per guiar als emprenedors cap a solucions reals i adaptades a les necessitats de negoci.

Tendències
Oportunitats
Mix Tecnològic
Objectius
Metodologia
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
Shadow

COMENÇA A TRANSFORMAR-TE AMB ACTINN

Testimonis

ACTINN m’ha ajudat de manera integral, oferint-me no solament suport en el desenvolupament de la idea sinó que m’ha donat recursos, eines i tota una xarxa de contactes amb els qui poder tenir un projecte preparat per arrancar. <BR> Valoro molt la immediatesa amb la qual vam iniciar el projecte i l’atenció i acompanyament personalitzat, fent que aquest fos còmode i àgil, així mateix, sempre he tingut la sensació que vaig ser jo qui marcava els temps del projecte així com la direcció i el rumb que volia prendre, tenint la seguretat d’estar sota el paraigües d’ ACTINN, on m’han fet veure tots els escenaris que hi havia. Sense dubte, sense ACTINN el projecte no podria haver sigut el que és. “

Julio Pintado Madrigal

Julio Pintado Madrigal

Sport Business Advisor

ACTINN ens ha ajudat a assentar el nostre negoci. A l'inici, es generen moltes idees que s'han d'anar arrodonint, i gràcies a l'acompanyament de l'Ivan hem anat acurant cadascuna de les idees inicials i hem creat un model de negoci que és el que hem llençat al mercat. “

Montse Valls

Montse Valls

Fundadora de Kamalik

Descobreix ACTINN Linkedin

Descobriex el nostre canal de Linkedin on publiquem curiositats sobre innovació i noves tecnologies, aixi com les fites dels nostres socis