Acompanyament de Projectes

Creadors de demanda sofisticada, ajudem a col·laboradors i emprenedors a definir solucions innovadores que generin un impacte positiu en el seu negoci. Agregadors d’oferta, ajudem a les empreses associades a millorar la seva competitivitat, impulsant activitats de cooperació i col.laboració.

Descobreix com ACTINN et pot guiar en la definició dels teus projectes de transformació o emprenedoria. Acompanyem a empresaris i emprenedors en projectes de tecnologia i innovació.

Projectes 2021

  Omnicanalitat

  Definició d’una estratègica digital WebtoStore, definir el model de Click&Mortar, així com una arquitectura d’informació indicativa.

   Marketplace

   Redefinició del mercat objectiu i proposta de valor, readaptació de les funcionalitats de la web i redefinició dels canals de captació. Durada 2 mesos.

    Model de negoci

    Definició del mercat objectiu, proposta de valor, funcionalitats inicials i arquitectura de sistemes, així com mínim producte viable.

    Projectes 2020

     Projecte industrial

     Vam acompanyar una reflexió estratègica de l’equip promotor, realitzant un anàlisi de la inversió inicial en maquinaria, la definició del mercat potencial, una proposta pla de viabilitat, proposta de valor i pre-pla de patrocini. Durada 2 mesos.

      Producte Digital

      Definició del mercat objectiu, proposta de valor, funcionalitats inicials i arquitectura de sistemes, així com mínim producte viable.

       Omnicanalitat

       Anàlisi de potencial de mercat i oferta de valor per Andorra. Anàlisi de les funcionalitats diferencials, càlcul de breakeven i reton potencial de la inversió, recerca d’inversors. Durada 1 setmana.

       Servei d'accompanyament

       ACTINN ofereix als seus socis i col·laboradors, serveis d’acompanyament de projectes de tecnologia o de transformació de negocis. Ajudem a obrir horitzons i a trobar socis o proveïdors que puguin ajudar-lo a executar els seus projectes.

       Brochure de serveis d’acompanyament de projectes on expliquem la metodologia que utilitzem per guiar als emprenedors cap a solucions reals i adaptades a les necessitats de negoci.

       Tendències
       Oportunitats
       Mix Tecnològic
       Objectius
       Metodologia
       previous arrowprevious arrow
       next arrownext arrow
        
       Shadow

       COMENÇA A TRANSFORMAR-TE AMB ACTINN

       Testimonis

       ACTINN m’ha ajudat de manera integral, oferint-me no solament suport en el desenvolupament de la idea sinó que m’ha donat recursos, eines i tota una xarxa de contactes amb els qui poder tenir un projecte preparat per arrancar.<BR> Valoro molt la immediatesa amb la qual vam iniciar el projecte i l’atenció i acompanyament personalitzat, fent que aquest fos còmode i àgil, així mateix, sempre he tingut la sensació que vaig ser jo qui marcava els temps del projecte així com la direcció i el rumb que volia prendre, tenint la seguretat d’estar sota el paraigües d’ ACTINN, on m’han fet veure tots els escenaris que hi havia. Sense dubte, sense ACTINN el projecte no podria haver sigut el que és. “

       Julio Pintado Madrigal

       Julio Pintado Madrigal

       Sport Business Advisor

       ACTINN ens ha ajudat a assentar el nostre negoci. A l'inici, es generen moltes idees que s'han d'anar arrodonint, i gràcies a l'acompanyament de l'Ivan hem anat acurant cadascuna de les idees inicials i hem creat un model de negoci que és el que hem llençat al mercat. “

       Montse Valls

       Montse Valls

       Fundadora de Kamalik

       Descobreix ACTINN Linkedin

       Descobriex el nostre canal de Linkedin on publiquem curiositats sobre innovació i noves tecnologies, aixi com les fites dels nostres socis