Benvinguts a la cultura de Clúster ACTINN

Treballem per millorar la competitivitat de les empreses , creant entorns de cooperació i col·laboració, impulsant la digitalització de l'economia i la modernització dels sectors econòmics d'Andorra.
Benvinguts a la cultura de clúster Innovació tecnologia

Benvinguts a la cultura de Clúster, formada per més de 55 empreses ACTINN. Impulsem la competitivitat dels nostres associats a través de serveis de matchmaking, la publicació de tendències i l’acompanyament de projectes.

La nostra missió és contribuir a la competitivitat de les empreses andorranes facilitant l'accés a les noves tecnologies i la innovació.

Objectius del Clúster

 • Referents de País #Tech4Good

  Ser un punt d'accolida, de consulta i d’influència en els àmbits de la innovació i les noves tecnologies.

 • Experts en Networking Profesional

  Connectar les empreses andorranes amb la innovació externa, les noves tecnologies i les cadenes de valor global.

 • Exploradors de tendències

  Identificar oportunitats de negoci via l'anàlisi de tendències tecnològiques i de models de negoci innovadors.

 • Facilitadors de projectes col·laboratius

  Impulsar la col·laboració i projectes de valor afegit que aportin competitivitat a l'ecosistema empresarial andorrà.

História del Clúster

L'aposta per la innovació i les noves tecnologies així com el compromís dels empresaris van fer possible que fóssim el primer clúster privat d'Andorra. Us presentem una petita cronografia de la historia d'ACTINN.

Projecte de col.laboració

2012

El Govern d'Andorra impulsa, a través de la iniciativa ACTUA, la creació d'un projecte transversal i col·laboratiu. L'objectiu del projecte era afavorir la interrelació sectorial així com la creació de sinergies en el teixit empresarial Andorrà.

Neix l'associació ACTINN

2015

El projecte de col·laboració intersectorial es transforma en ACTINN, una associació sense ànim de lucre amb l'impuls de més de 30 membres fundadors. el 26 de novembre de 2015, ACTINN és el primer clúster d'Andorra a ser privatitzat.

Referent en innovació

2017

El clúster es compon per 60 empreses que representen més de 15 sectors i es posiciona com un referent en innovació al país amb la consolidació de les jornades INNTEC.

Acords de col·laboració

INGENI Coworking

Acord amb Ingeni Coworking, que ens ofereix un espaí de cocreació on neixen vàries dels nostres projectes col·laboratius.

UdA

Acord amb la Universitat d'Andorra, on s'imparteixen classes de perfeccionament i col·laboracions puntuals en el Bachelor d'informàtica.

TECNARA

Acord de col·laboració amb el clúster TIC de la comunitat d'Aragó, catalitzador de cooperacions entre empreses d'Andorra i de Saragossa.

Òrgans de govern

ACTIIN és una associació empresarial que  s’organitza al voltant de dos òrgans de govern principals. L’Assemblea General i la Junta Directiva.

L’Assemblea General es reuneix, com a mínim, un cop a l’any en convocatòria ordinària. No obstant això, es sol reunir tres vegades l’any.La junta directiva És l’òrgan executiu de l’Associació, encarregat de la direcció i representació dels interessos dels associats. Està formada per professionals de les empreses associades elegits per un període de quatre anys per l’Assemblea General.

Junta Directiva

Albert Moles

Albert Moles

President

  Director general de FEDA

  Pere Vidal

  Pere Vidal

  Vicepresident 1er

   CEO de TdA

   Ignasi Martin

   Ignasi Martin

   Vicepresident i tresorer

    Chief Global CX Officer de MORABANC

    Ester Peralba

    Ester Peralba

    Secretaria

     Socia Fundadora de P.I. Advocats

     Jordi Blanes

     Jordi Blanes

     Vocal

      Director general de Naos

      Què fem pels nostres socis i col.laboradors

      Contacta'ns