Activitats i Esdeveniments del Clúster ACTINN

Descobreix les activitats del clúster ACTINN amb les que acompanyem els nostres associats i la societat andorrana en la seva transformació digital.
Benvinguts a la cultura de clúster Innovació tecnologia

Descobreix les activitats i esdeveniments que organiza el clúster ACTINN. 
Consulta els nostres projectes per esbrinar com et podem ajudar a millorar el teu negoci.
Participa en les activitats que dediquem a l’emprenedoria i la innovació

Organitzem trobades sectorials i temàtiques per analitzar i difondre la innovació i les darreres tendències tecnològiques, per crear sinèrgies entre els principals agents de l’economia andorrana.

Activitats programades

Estem compromesos amb millora la competitivitat de les empreses andorranes i del nostre país. Organitzem esdeveniments i trobades per fomentar la innovació, l’emprenedoria i la transformació digital.

  • Oct 06, 2021
  • Restaurant Les Pardines

New Travel Formats

  • Oct 05, 2021
  • Universitat d'Andorra

CPP Power Apps

  • Nov 03, 2021
  • Fira Virtual

Reunió interclúster

Acompanyament de Projectes

Creadors de demanda sofisticada. Ajudem a col·laboradors i emprenedors a definir solucions innovadores que generin un impacte positiu en el seu negoci.

Agregadors d’oferta. Ajudem a les empreses associades a millorar la seva competitivitat, impulsant activitats de cooperació i col.laboració.

Projectes 2021

Omnicanalitat

Definició d’una estratègica digital WebtoStore, definir el model de Click&Mortar, així com una arquitectura d’informació indicativa.

Marketplace

Redefinició del mercat objectiu i proposta de valor, readaptació de les funcionalitats de la web i redefinició dels canals de captació. Durada 2 mesos.

Model de negoci

Definició del mercat objectiu, proposta de valor, funcionalitats inicials i arquitectura de sistemes, així com mínim producte viable.

Projectes 2020

Projecte industrial

Vam acompanyar una reflexió estratègica de l’equip promotor, realitzant un anàlisi de la inversió inicial en maquinaria, la definició del mercat potencial, una proposta pla de viabilitat, proposta de valor i pre-pla de patrocini. Durada 2 mesos.

Producte Digital

Definició del mercat objectiu, proposta de valor, funcionalitats inicials i arquitectura de sistemes, així com mínim producte viable.

Omnicanalitat

Anàlisi de potencial de mercat i oferta de valor per Andorra. Anàlisi de les funcionalitats diferencials, càlcul de breakeven i reton potencial de la inversió, recerca d’inversors. Durada 1 setmana.

Servei d'acompanyament

ACTINN ofereix als seus socis i col·laboradors, serveis d’acompanyament de projectes de tecnologia o de transformació de negocis. Ajudem a obrir horitzons i a trobar socis o proveïdors que puguin ajudar-lo a executar els seus projectes.

Brochure de serveis d’acompanyament de projectes on expliquem la metodologia que utilitzem per guiar als emprenedors cap a solucions reals i adaptades a les necessitats de negoci.

Tendències
Oportunitats
Mix Tecnològic
Objectius
Metodologia
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
Shadow

COMENÇA A TRANSFORMAR-TE AMB ACTINN

Testimonis

ACTINN m’ha ajudat de manera integral, oferint-me no solament suport en el desenvolupament de la idea sinó que m’ha donat recursos, eines i tota una xarxa de contactes amb els qui poder tenir un projecte preparat per arrancar. <BR> Valoro molt la immediatesa amb la qual vam iniciar el projecte i l’atenció i acompanyament personalitzat, fent que aquest fos còmode i àgil, així mateix, sempre he tingut la sensació que vaig ser jo qui marcava els temps del projecte així com la direcció i el rumb que volia prendre, tenint la seguretat d’estar sota el paraigües d’ ACTINN, on m’han fet veure tots els escenaris que hi havia. Sense dubte, sense ACTINN el projecte no podria haver sigut el que és. “

Julio Pintado Madrigal

Julio Pintado Madrigal

Sport Business Advisor

ACTINN ens ha ajudat a assentar el nostre negoci. A l'inici, es generen moltes idees que s'han d'anar arrodonint, i gràcies a l'acompanyament de l'Ivan hem anat acurant cadascuna de les idees inicials i hem creat un model de negoci que és el que hem llençat al mercat. “

Montse Valls

Montse Valls

Fundadora de Kamalik

Organizació d'Esdeveniments

Una de les activitats del clúster ACTINN és l’organització d’esdeveniments i trobades per fomentar la innovació, l’emprenedoria i la transformació empresarial.

Jornades INNTEC

VII Jornades - INNOVACIÓ: DEL DIGITAL GUEST EXPERIENCE A LES NOVES TENDÈNCIES DIGITALS DEL 2022

Dues jornades dedicades al sector hoteler i a les tendències tecnològiques del 2022 El primer dia dedicat a l'experiència digital dels hostes, les noves tribus viatgeres i a la digitalització del sector hoteler. El segon dia destinat al Metavers, la tokenització, els NFT's i la tecnologia blockchain, amb casos d'èxit a Andorra.

V Jornada - COMERÇ PHYGITAL

Jornada dedicada als camins de l'omnipresencia
L’omnicanalitat i la cultura ‘data driven’ van ser al centre de la cinquena edició de la jornada INNTEC, dedicada a la transformació digital del comerç que va tenir el 22 de juny en format presencial i telemàtic.

IV Jornada - EFICÀCIA DIGITAL

La jornada de l'INNTEC 2020, titulada com Eficàcia digital a l'empresa, la quarta que s'organitza i primera que es fa de manera telemàtica ha tingut, més d'un centenar d'inscrits, amb audiències d'entre cinquanta i setanta persones entre els dos canals de YouTube i un pic de 80 espectadors, i ha permès també posar a prova algunes de les mateixes tecnologies que eren el tema d'aquesta edició.

III Jornada - EVOLUCIÓ DIGITAL


III jornada INNTEC
Sota la linia directriu, ADAPTACIÓ A L’EVOLUCIO DIGITAL, es va celebrar el 27 de novembre del 2018, i va comptar amb la présencia de més  de 200 professionals. La jornada es va celebrar als cinemes ILLA Carlemany i va comptar amb una doble vessant la social i al tecnologica, amb ponencies tan pel matí com per la tarda.

ACTINN Awards

ACTINN AWARDS Convocatòria 2022

ACTINN AWARDS 2022


El Clúster de la Tecnologia i de la Innovació del Principat d’Andorra convoca la tercera edició dels premis dedicats a projectes innovadors, els ACTINN AWARDS 2022. Es rebran candidatures fins al 14 d'octubre de 2022. Participa en aquest concurs destinat a premiar el potencial de projectes innovadors i / o tecnològics amb alt impacte en el país.

ACTINN AWARDS 2021 Premis innovadors

ACTINN AWARDS 2021

El Clúster de la Tecnologia i la Innovació del Principat d’Andorra convoca la segona edició dels premis dedicats a projectes innovadors, els ACTINN AWARDS 2021, es rebran candidatures fins al 30 de setembre 2021, Un concurs empresarial destinat premiar el potencial de projectes innovadors i / o tecnològics.

Memòries ACTINN

2021 ha estat un any de consolidació de la nostra activitat. Som un dels actors rellevants del país en la promoció de l’emprenedoria, la innovació i les noves tecnologies.
2021 ha estat un any clau per l’associació clúster on hem iniciat diversos projectes col·laboratius i organitzat una fira virtual, que ha connectat els nostres socis amb empreses d’alta tecnologia de clústers del nostre entorn. La nostra presència en la creació de talent s’ha incrementat tant per la part d’organització de cursos de perfeccionament, com en les relacions entre empreses i centres educatius, així com en el mentoring directe a empreses andorranes.

El 2020 ha estat per a ACTINN un any de rellançament de l’activitat d’atracció de nous socis i col·laboradors i de l’organització d’esdeveniments. És un any on hem guanyat presència i credibilitat, entregant els primers projectes d’acompanyament de socis. Així mateix, gràcies als ACTINN AWARDS ens hem posicionat en l’ecosistema d’innovació del Principat.

El 2019 ha estat per a ACTINN un any de renovació i transformació.
De renovació de la mà de l'elecció d'una nova junta i de la selecció d'un nou clúster manager.
De transformació per la redefinició de prioritats i reenfocament cap a la creació de demanda sofisticada i a la millora competitiva dels nostres socis.