Thinking Lab - Estudis sectorials del Clúster

Promovem i facilitem la comprensió de l'entorn digital mitjançant la investigació i l'anàlisi de tendències, i estudis de reptes sectorials en col·laboració amb els nostres associats i altres institucions.
Benvinguts a la cultura de clúster Innovació tecnologia

Publiquem estudis de tendències i reptes sectorials, ajudar a entendre millor la transformació productiva i els canvis en les cadenes de valor que està provocant l’era digital.

Anàlisis de tendències i reptes Sectorials - Estudis del Clúster ACTINN
Publiquem estudis de tendències i informe de reptes sectorials, amb l'objectiu de promoure la innovació i l'adopció tecnològica.

Tendències del Sector RETAIL

Un dels sectors  més castigats per la pandèmia, està sortint transformat, en un entorn on l’experiència de compra, l’omnicanalitat, i les tendències del consum conscient estan transformant les propostes de valor de la majoria dels actors.

reptes sectorials - Tendències mercat Retail Americà

Tendències del mercat
Retail Americà pel 2020

Petit informe de tendències sobre el sector del comerç a Estats Units, revisats a causa de la pandèmia.

Retail ReptesSectorials

Amenaces i reptes
del sector Retail a Europa

Petit document d’introducció a les grans xifres del sector del comerç minorista. Trobaràs dinàmiques de negoci i entorn competitiu, així com tendències sobre el canvi d’hàbits de compra.

RETAIL EVERYWHERE- Tendències oportunitats Europa
RETAIL EVERYWHERE - tendències tecnològiques oportunitats sector

Anàlisi sectorial i oportunitats
en els negocis Retail

Informe més extens d’amenaces i oportunitats del sector, on trobareu estratègies de negoci que estan funcionant. Aixi com 5 passes per millorar el seu negoci de comerç, minorista.

Tendències del Sector TRAVEL

Un sector que s’espera que reboti, però que reneix transformat a la recerca de més eficiència i reducció de costos on els robots i la despersonalització del servei són una de les tendències a l’alça.

Reptes Sectorials TRAVELTECH

TravelTech, road to recovery

Petit informe de reptes sectorials,  tendències i oportunitats  del sector del turisme en l’era post Covid-19, així com reflexións sobre els principals eixos d’innovació externa.

Reptes sectorials turisme travel new normal

Travel, in the new normal

Petit informe d’introducció a les grans xifres del sector del comerç minorista. Trobaràs dinàmiques de negoci i entorn competitiu, així com tendències sobre el canvi d’hàbits de compra.

El negoci de la reserva

Petit document d’introducció a les grans xifres del sector del viatges. Trobaràs dinàmiques de negoci i entorn competitiu, així com tendències sobre el canvi d’hàbits de compra.

Tendències del Sector FINANCE

La digitalització és clau en un dels sectors on la gestió remota dels tràmits és part integral de la proposta de valor.
L’equilibri entre agilitat digital i fidelització física del client és un dels tradeoffs del sector.

Retail Banking,
Winds of disruption

Petit informe de  tendències i oportunitats de la banca retail a Europa. La banca és sempre un sector interesant tant per la seva complexitat com per la seva rellevència en l’economia.

Informes sector financer assegurances

De la cobertura a la prevenció

Petit informe de reptes sectorials i oportunitats del sector  de les assegurances. Un sector en profunda transformació accelerada per l’epidèmia de la Covid-19. L’emergència de nous models tradicionals i les superApps estan transformant el paisatge competitiu.

Tendències Digitals: Marketing i sector Media

L’era digital està canviant els sectors de la comunicació, la publicitat. El sector media i el marketing evolucionen al so de les nostres regulacions de privacitat i noves eines de seguiment post-cookies. Entendre el consumidor és vital.

US Digital Marketing Trends 2021

Petit informe de  tendències i oportunitats de la banca retail a Europa. La banca és sempre un sector interesant tant per la seva complexitat com per la seva rellevència en l’economia.

Tendències Consumidor reptes oportunitats

Long Term Consumer Trends
Més enllà del Customer Centric

Petit informe de tres tendències a llarg termini de la mà de l’informe FJORD 2020. Oportunitats per ser més rellevants en un món que comença a mirar als Centenials.

Altres Sectors

La pandèmia ha impulsat alguns sectors com el sector públic, que s’ha hagut de digitalitzar a la força, entres que ha paralitzat altres com l’oci cultural o els esports.
En aquest apartat, tractarem tendències d’altres sectors importants pel país.

Informe eSports 2021,
el boom de la cultura GAMER

En col·laboració amb l’AAEE ( Associació Andorrana d’Esportsd Electrànics ), ACTINN presentarà  la seva anàlisi del sector eSports; perspectives i tendències d’una nova forma d’espectacle que ha vingut per quedar-se.

Els eSports són una revolució en la forma de consumir continguts, i de relació entre fans i esportistes d’elit. Els grans guanyadors: els equips que desintermedien els organitzadors d’events i Twitch, segurament la nova TV de l’era digital.

GovTech, la nova moda inversora

Possibles hereus de la moda d’invertir en Fintech, el sector públic està de moda.
No solament per la seguretat dels ingressos, sinó perquè s’espera una inversió extraordinària de les administracions per reactivar l’economia.

COMENÇA A TRANSFORMAR-TE AMB ACTINN

ACTINN ofereix als seus socis i col·laboradors, serveis d’acompanyament de projectes de tecnologia o de transformació de negocis. Ajudem a obrir horitzons i a trobar socis o proveïdors que puguin ajudar-lo a executar els seus projectes.

Brochure de serveis d’acompanyament de projectes on expliquem la metodologia que utilitzem per guiar als emprenedors cap a solucions reals i adaptades a les necessitats de negoci.

Servei d'accompanyament

Tendències
Oportunitats
Mix Tecnològic
Objectius
Metodologia
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 
Shadow