Col·laborar per ser més eficient! Aquesta és una de les receptes de la Transformació en l’Era Digital. A ACTINN som més de 70 empreses, professionals i autònoms que estem ensenyant el camí cap al futur.

Socis ACTINN

Cataleg dels socis ACTINN
Clear All
Empreses
Capacitats
Tipologia empreses
La protecció dels sistemes IT i les seves dades és un dels pilars en la Protecció de Dades Personals (legal, organitzatiu i tècnic), que tant interessa a les organitzacions per poder liderar en transparència, honestedat i seguretat que la societat reclama. A TdA Emprenem els projectes de forma global i abastant els diferents vessants que requereix el GDPR.
NP Technology ’s mission is to study, analyse and apply new technologies through the implementation of high-level technical solutions not only to eliminate or reduce unreliable manual procedures but also to build efficient and modern management processes to reduce costs and optimize time and efforts. One of the fundamental purpose of all NP products is also to:
  • Reduce or eliminate the waste of paper that is normally used during the various tasks
  • Reduce or minimize the massive paper storage
  • Help Companies to save money from the purchasing of pre-printed forms
Assistent virtual – Gestió de tasques administratives i “back officeJa siguis un nou emprenedor o un empresari amb experiència, HELPRISE et proposa un acompanyament personalitzat i segons les teves necessitats per gestionar tot tipus de tasques administratives, back office, etc.
El nostre compromís és el d’aportar valor a l’empresa des de dintre i en la gestió i desenvolupament de les persones. A més a més estem enfocats a resultats i en la missió de l’empresa i això ens permet assegurar a l’organització el major retorn de la seva inversió.
"Volem ser un referent en la introducció de la innovació i les noves tecnologies, tant a les empreses com a les persones del País i tot això amb valors i de forma sostenible “.Oferim als nostres clients, la experiència del nostre equip, al qual sumen el coneixement de les solucions i la nostra curiositat.
assessoria tecnològica Emprenedòria Innovació Agile
Sit Comunicació, soci fundador d'ACTINN, és una consultoria en Comunicació, Màrqueting, mitjans de publicitat i organització de congressos.
A INICED, ajudem als nostres clients en totes les estratègies digitals necessàries per assolir els seus objectius. Formem i eduquem als seus empleats a tot el relacionat amb el món digital. Som consultors de negocis per a la gestió i visualització de les dades. Som un facilitador en la digitalització, aportant serveis de valor afegit amb la plataforma tecnològica per a institucions financeres i comerços.
A TECH-VALUE, estem especialitzats en la prestació de serveis i solucions de les Tecnologies de la Informació. Aportem valor afegit als nostres clients des de la tecnologia i l’especialització en diverses àrees de negoci.
Youcake, la transformació digital del negocis de pastisseria d’autor
La protecció dels sistemes IT i les seves dades és un dels pilars en la Protecció de Dades Personals (legal, organitzatiu i tècnic), que tant interessa a les organitzacions per poder liderar en transparència, honestedat i seguretat quellegir més
NP Technology ’s mission is to study, analyse and apply new technologies through the implementation of high-level technical solutions not only to eliminate or reduce unreliable manual procedures but also to build efficient and modern manallegir més
Assistent virtual – Gestió de tasques administratives i “back office Ja siguis un nou emprenedor o un empresari amb experiència, HELPRISE et proposa un acompanyament personalitzat i segons les teves necessitats per gestionar tot tipusllegir més
El nostre compromís és el d’aportar valor a l’empresa des de dintre i en la gestió i desenvolupament de les persones. A més a més estem enfocats a resultats i en la missió de l’empresa i això ens permet assegurar a l’organitzllegir més
"Volem ser un referent en la introducció de la innovació i les noves tecnologies, tant a les empreses com a les persones del País i tot això amb valors i de forma sostenible “. Oferim als nostres clients, la experiència del nostllegir més
assessoria tecnològica Emprenedòria Innovació Agile
Sit Comunicació, soci fundador d'ACTINN, és una consultoria en Comunicació, Màrqueting, mitjans de publicitat i organització de congressos.
A INICED, ajudem als nostres clients en totes les estratègies digitals necessàries per assolir els seus objectius. Formem i eduquem als seus empleats a tot el relacionat amb el món digital. Som consultors de negocis per a la gestió i villegir més
A TECH-VALUE, estem especialitzats en la prestació de serveis i solucions de les Tecnologies de la Informació. Aportem valor afegit als nostres clients des de la tecnologia i l’especialització en diverses àrees de negoci.
Youcake, la transformació digital del negocis de pastisseria d’autor