Col·laborar per ser més eficient! Aquesta és una de les receptes de la Transformació en la era Digital. A ACTINN som més de 50 empreses que estem ensenyant el camí.

Socis ACTINN

Cataleg dels socis ACTINN
Clear All
Empreses
Capacitats
Tipologia empreses
La protecció dels sistemes IT i les seves dades és un dels pilars en la Protecció de Dades Personals (legal, organitzatiu i tècnic), que tant interessa a les organitzacions per poder liderar en transparència, honestedat i seguretat que la societat reclama. A TdA Emprenem els projectes de forma global i abastant els diferents vessants que requereix el GDPR.
A inlingua, oferim als nostres clients el millor assessorament, seguiment i ensenyament en idiomes. Amb mètode i materials propis.
NP Technology ’s mission is to study, analyse and apply new technologies through the implementation of high-level technical solutions not only to eliminate or reduce unreliable manual procedures but also to build efficient and modern management processes to reduce costs and optimize time and efforts. One of the fundamental purpose of all NP products is also to:
  • Reduce or eliminate the waste of paper that is normally used during the various tasks
  • Reduce or minimize the massive paper storage
  • Help Companies to save money from the purchasing of pre-printed forms
Assistent virtual – Gestió de tasques administratives i “back office Ja siguis un nou emprenedor o un empresari amb experiència, HELPRISE et proposa un acompanyament personalitzat i segons les teves necessitats per gestionar tot tipus de tasques administratives, back office, etc.
PAYXPERT és una de les fintech emergents més innovadores dins del sector de pagaments europeu. La companyia ofereix solucions de processament de pagaments que milloren la usabilitat i l’experiència de compra pel consumidor, aportant valor afegit al procés de reconciliació bancaria.
El nostre compromís és el d’aportar valor a l’empresa des de dintre i en la gestió i desenvolupament de les persones. A més a més estem enfocats a resultats i en la missió de l’empresa i això ens permet assegurar a l’organització el major retorn de la seva inversió.
"Volem ser un referent en la introducció de la innovació i les noves tecnologies, tant a les empreses com a les persones del País i tot això amb valors i de forma sostenible “. Oferim als nostres clients, la experiència del nostre equip, al qual sumen el coneixement de les solucions i la nostra curiositat.
assessoria tecnològica Emprenedòria Innovació Agile
Sit Comunicació, soci fundador d'ACTINN, és una consultoria en Comunicació, Màrqueting, mitjans de publicitat i organització de congressos.
A INICED, ajudem als nostres clients en totes les estratègies digitals necessàries per assolir els seus objectius. Formem i eduquem als seus empleats a tot el relacionat amb el món digital. Som consultors de negocis per a la gestió i visualització de les dades. Som un facilitador en la digitalització, aportant serveis de valor afegit amb la plataforma tecnològica per a institucions financeres i comerços.
SisèGrau, soci d’ACTINN,és una agència de comunicació i publicitat online, aixi com una consultora en marketing digital i xarxes socials.
La protecció dels sistemes IT i les seves dades és un dels pilars en la Protecció de Dades Personals (legal, organitzatiu i tècnic), que tant interessa a les organitzacions per poder liderar en transparència, honestedat i seguretat que llegir més
A inlingua, oferim als nostres clients el millor assessorament, seguiment i ensenyament en idiomes. Amb mètode i materials propis.
NP Technology ’s mission is to study, analyse and apply new technologies through the implementation of high-level technical solutions not only to eliminate or reduce unreliable manual procedures but also to build efficient and modern mana llegir més
Assistent virtual – Gestió de tasques administratives i “back office Ja siguis un nou emprenedor o un empresari amb experiència, HELPRISE et proposa un acompanyament personalitzat i segons les teves necessitats per gestionar tot ti llegir més
PAYXPERT és una de les fintech emergents més innovadores dins del sector de pagaments europeu. La companyia ofereix solucions de processament de pagaments que milloren la usabilitat i l’experiència de compra pel consumidor, aportant va llegir més
El nostre compromís és el d’aportar valor a l’empresa des de dintre i en la gestió i desenvolupament de les persones. A més a més estem enfocats a resultats i en la missió de l’empresa i això ens permet assegurar a l’organitz llegir més
"Volem ser un referent en la introducció de la innovació i les noves tecnologies, tant a les empreses com a les persones del País i tot això amb valors i de forma sostenible “. Oferim als nostres clients, la experiència del n llegir més
assessoria tecnològica Emprenedòria Innovació Agile
Sit Comunicació, soci fundador d'ACTINN, és una consultoria en Comunicació, Màrqueting, mitjans de publicitat i organització de congressos.
A INICED, ajudem als nostres clients en totes les estratègies digitals necessàries per assolir els seus objectius. Formem i eduquem als seus empleats a tot el relacionat amb el món digital. Som consultors de negocis per a la gestió i vi llegir més
SisèGrau, soci d’ACTINN,és una agència de comunicació i publicitat online, aixi com una consultora en marketing digital i xarxes socials.