INNTEC,
UNA JORNADA PER A LA INSPIRACIÓ

INNTEC són unes jornades independents, una conferència de divulgació de tendències empresarials, d’innovació i de noves tecnologies oberta a tot el país, i amb vocació de connectar empresaris, visions i solucions per fer l’economia andorrana més competitiva i connectada amb la cadena de valor global.

El clúster ACTINN promou i organitza anualment INNTEC, les Jornades de la Innovació i Noves Tecnologies d’Andorra.

L’objectiu les jornades de les noves tecnologies i la innovació d’Andorra és mostrar els avenços i tendències de la tecnologia i la innovació. Una jornada per conèixer, reflexionar i inspirar els empresaris andorrans al canvi digital

Jornades INNTEC

VI Jornades – INNOVACIÓ: DEL DIGITAL GUEST EXPERIENCE A LES NOVES TENDÈNCIES DIGITALS DEL 2022

Dues jornades dedicades al sector hoteler i a les tendències tecnològiques del 2022
El primer dia dedicat a l’experiència digital dels hostes, les noves tribus viatgeres i a la digitalització del sector hoteler. El segon dia destinat al Metavers, la tokenització, els NFT’s i la tecnologia blockchain, amb casos d’èxit a Andorra.

III Jornada – EVOLUCIÓ DIGITAL

III jornada INNTEC

Sota la linia directriu, ADAPTACIÓ A L’EVOLUCIO DIGITAL, es va celebrar el 27 de novembre del 2018, i va comptar amb la présencia de més  de 200 professionals. La jornada es va celebrar als cinemes ILLA Carlemany i va comptar amb una doble vessant la social i al tecnologica, amb ponencies tan pel matí com per la tarda.

V Jornada – COMERÇ PHYGITAL

Jornada dedicada als camins de l’omnipresencia
L’omnicanalitat i la cultura ‘data driven’ van ser al centre de la cinquena edició de la jornada INNTEC, dedicada a la transformació digital del comerç que va tenir el 22 de juny en format presencial i telemàtic.

IV Jornada – EFICÀCIA DIGITAL

La jornada de l’INNTEC 2020, titulada com Eficàcia digital a l’empresa, la quarta que s’organitza i primera que es fa de manera telemàtica ha tingut, més d’un centenar d’inscrits, amb audiències d’entre cinquanta i setanta persones entre els dos canals de YouTube i un pic de 80 espectadors, i ha permès també posar a prova algunes de les mateixes tecnologies que eren el tema d’aquesta edició.

Canal INNTEC

No et perdis les activitats ACTINN

Subscriu-te al nostre canal de YouTube on publiquem els vídeos promocionals de les nostres principals activitats.

Canal ACTINN

Què fem pels nostres socis i col.laboradors