Noticies del cluster
Broox és Intel Market Ready Solutions

Broox és Intel Market Ready Solutions

Broox, col.laborador d’ACTINN acaba de ser seleccionat per formar part de l’ecosistema de solucions Retail d’Intel IoT Market Ready Solutions.

Per tant, a Andorra tenim cada vegada més talent, i Broox és una proba més de la qualitat dels professionals que tenim al país.

En especial, aquesta startup ha aconseguit de la mà de l’Albert Minguell i Ramon Poca el que molts no han pogut aconseguir en una década: ser partners oficials d’Intel Corp.

Broox ha estat seleccionat per ser part de l’ecosistema Intel® IMRS IoT Market Ready Solutions d’Intel. Així doncs Broox és col.loca entre les 160 proveidors seleccionats a nivell mundial i entre tots els sectors com les solucions més escalables, i potents i fácil d’implementar.

De fet, Intel selecciona els seus socis entre les empreses capaces de crear solucions que permetin d’una part càrregues intensives de dades, i d’altres que siguin ràpidament integrables al negoci. Sota el lema DEPLOY TOMORROW, TODAY.

Redefinint l’experiència de compra a través de les dades

A més, la majoria dels comerços al detall estan asseguts en muntanyes de dades que, en un món perfecte, utilitzarien per atendre de manera proactiva i dinàmica el comportament de compra dels seus clients.

Per tant, les solucions Intel® IoT Market Ready (Intel® IMRS,) permeten a aquestes empreses extreure les idees adequades, al lloc adequat i al moment adequat, ajudant-los a assolir tot el seu potencial. El resultat final: una major eficiència, una complexitat reduïda, un augment de les vendes i una experiència del client més personalitzada.

Broox és proveidor d'Intel - IoT Market Ready Solution

Broox, el futur de la tecnologia retail és a Andorra

Broox és proveidor d'Intel - IoT Market Ready Solution

Així doncs, Broox és una empresa de software que crea la seva pròpia tecnologia per fer l’experiència de compra, una nova aventura sensorial que desplega solucions digitals interactives de primera qualitat. En especifíc, comercialitza 4 solucions “prêt a proter”. 

  1. taula de reconeixement d’objectes: únicament dipositar un objecte sobre la taula s’activa l’informació necessària per al client.
  2. Projeccions interactives: una forma assequible de crear pantalles virtuals de projecció on es pot interactuar
  3.  Kiosks d’autocomanda: solucions per deixar de fer cua per hosteleria i botigues.
  4. Monitoritzacio de tràfic en botiga; una solució no salament per tenir analitica de visitants si no per combinar amb projeccions interactives, el que es coneix com interactive digiral Signage.

 

Broox és proveidor d'Intel - IoT Market Ready Solution

En definitiva, uns especialistes en crear experiències interactives en el punt de venda, que estan a la punta de la tecnologia. Broox són col·laboradors d’ACTINN des de 2019, i des del clúster els volem felicitar pels seus èxits. En conclusió, és una excel·lent notícia per Broox que, de ben segur, catapultarà les seves vendes en els pròxims anys! Congrats, Keep fighting!

Més info a broox.io o sales@broox.io

No et perdis els nostres informes de
– Sector MEDIA
– Post de TENDÈNCIES
– Posts de ARTICLES d’OPINIÓ

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *