Noticies del cluster
Nou acord de col·laboració entre ACTINN i ACECCAT

Nou acord de col·laboració entre ACTINN i ACECCAT

Es vol potenciar i facilitar el networking, el desenvolupament empresarial, la recerca de talent i la internacionalització de les seves empreses.

ACECCAT, l’associació d’empresaris de cloud computing de Catalunya i ACTINN, el clúster de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra han signat un acord de col·laboració per:

  • Potenciar i facilitar el networking, el creixement empresarial, la recerca de talent i la internacionalització del seus socis.
  • Realitzar i/o participar de forma conjunta en possibles esdeveniments futurs que tinguin a veure amb la difusió de la innovació i de les noves tecnologies.
  • Analitzar, realitzar i/o participar de forma conjunta en possibles projectes futurs que tinguin a veure amb el desenvolupament d’empreses, de noves tecnologies o de nous negocis digitals.

Sinèrgies entre empreses andorranes i catalanes

El President d’ACECCAT, Ferràn Doñate, ha valorat molt positivament “aquesta aliança estratègica, doncs Catalunya i Andorra tenen molts punts en comú en el desenvolupament de les tecnologies lligades a la computació en el núvol (cloud computing)”. A més considera aquest conveni estratègic per a l’establiment d’un hub d’innovació de característiques similars al de l’Innovation Hub de Tulum – Mèrida – Miami situat a l’àrea del Mar Carib que opera entre Mèxic i els Estats Units , on ACECCAT ja hi està treballant.

Albert Moles, President d’ACTINN

D’altra banda, el president d’ACTINN, Albert Moles, afirma que “sumar esforços amb ACECCAT ens farà créixer com a organitzacions que fomenten la innovació i l’ús de noves tecnologies per generar noves oportunitats per al desenvolupament de les empreses i professionals que configuren el nostre clúster”.

Sobre ACECCAT:

ACECCAT és una associació representativa del sector de les tecnologies de cloud computing de Catalunya i que entre les seves finalitats es preveu representar, gestionar, defensar i promocionar els interessos empresarials dels seus afiliats.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *