Noticies del cluster
1ª Fira InterClúster en format Virtual

1ª Fira InterClúster en format Virtual

La primera fira virtual InterClúster sobre La sostenibilitat i les solucions hightech,
 s’ha celebrat el 03 de novembre 2021 a través d’una plataforma innovadora.

Una fira virtual interclúster per connectar Andorra

Fira Virtual InterClúster

L’era digital està obligant les empreses a ser més eficients, però la situació d’emergència climàtica i d’escassetat de recursos productius està creant una veritable cursa per guanyar productivitat i utilitzar les eines més punteres possibles.

Més de 22 Stands d'empreses HighTech de 4 clústers

ACTINN, el clúster de la tecnologia i la innovació d’Andorra ha convidat a 15 empreses High Tech, editors amb solucions madures dels clústers veïns Tecnara, Digital 113, IoT Catalonia Alliance i Catalonia Smartdrons. L’objectiu és connectar Andorra amb les empreses més innovadores del nostre entorn, estar integrats amb solucions de mercat per tal de crear ponts per a la integració real de tecnologia madura en el nostre ecosistema empresarial.

En específic, s’han presentat en aquesta fira virtual interclúster, solucions d’intel·ligència artificial, market intelligence, pagaments mòbils, responsabilitat i sostenibilitat digital, logística, KYC digital, tokenització i traçabilitat via blockchain, realitat augmentada, impressió 3D, eines de recursos humans, entre d’altres.

Fira Virtual InterClúster

La jornada compta amb el patrocini d’Andorra Recerca + innovació, Cambra de Comerç i Serveis d’Andorra, Digital 113, FEDA, TdA, i Scale Lab Andorra que disposaran d’estands on explicaran les seves activitats en relació amb la temàtica de la fira virtual interclúster. El nostre més sincer agraïment per a tots ells.

Per aquesta primera fira virtual que organitza ACTINN, s’ha triat com a proveïdor VIRTUAL 080. La fira crea un espai virtual amb imatges 360º , una experiència hiperrealista que esperem que sigui ben rebuda pels participants. L’objectiu de la fira és el d’aconseguir crear de forma eficient, ràpida i eficaç aquest primer contacte entre empreses andorranes i empreses del nostre entorn que sigui generador de noves oportunitats que ajudin al nostre ecosistema empresarial a estar més a prop de les cadenes de valor més perforants d’Europa.

Segueix-nos a twitter

Descobriex el nostre canal de twitter on publiquem curiositats sobre innovació i noves tecnologies, aixi com les fites dels nostres socis.

Què fem pels nostres socis i col.laboradors

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *