General
ACTINN i FECEMINTE signen un acord de col·laboració per trobar sinèrgies entre empreses de telecomunicacions

ACTINN i FECEMINTE signen un acord de col·laboració per trobar sinèrgies entre empreses de telecomunicacions

Feceminte, la Federació Catalana d’Empreses de Telecomunicacions i ACTINN, el clúster de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra van signar el dia 4 d’abril de 2024 un acord de col·lobarió que vol potenciar i facilitar el networking, el desenvolupament empresarial, la recerca de talent i la internacionalització de les seves empreses.

Aquest acord es concreta en els següents punts:

  • Promocionar, difondre i divulgar conjuntament el coneixement sobre noves tecnologies, innovació i transformació digital dels negocis.
  • Promocionar la formació en aquestes matèries per crear talent i millorar les competències i habilitats de les persones que treballin o vulguin treballar en els sectors d’activitat d’ambdues entitats.
  • Organitzar i realitzar esdeveniments i xerrades sobre noves tecnologies, innovació i transformació digital, generant networking entre empreses i oportunitats de desenvolupament, creixement i diversificació econòmica.
  • Participar conjuntament en possibles projectes futurs nacionals o transfronterers.
 

El President de Feceminte, Joan Bramon, ha valorat molt positivament aquesta aliança estratègica, doncs Catalunya i Andorra tenen molts punts en comú en el desenvolupament de les tecnologies lligades a les telecomunicacions com ara la connectivitat 5G, la Internet de les coses (IoT), les ciutats intel·ligents (smart cities) o el Big Data, entre d’altres”.

Les empreses associades a Feceminte desenvolupen la seva activitat en el sector de les telecomunicacions com a  instal·ladors, integradors de sistemes, operadors de xarxes i serveis, enginyeries, consultories, desenvolupadors d’aplicacions i solucions, fabricants de material i equipament i/o distribuïdors de material, equipament o aplicacions.

D’altra banda, el president d’ACTINN, Albert Moles, afirma que “aquest acord de col·laboració ens permetrà connectar amb empreses que fomenten la innovació i l’ús de noves tecnologies en l’àmbit de les telecomunicacions i que fomentaran noves oportunitats per a que les empreses del nostre clúster creixin i siguin més competitives.”

Sobre Feceminte:

 

Feceminte és una associació empresarial catalana sense ànim de lucre formada per empreses del sector de les telecomunicacions i tecnologies digitals, amb l’objectiu d’aportar valor tants als seus membres com a la societat en general.

Logotip Feceminte
0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *