ACTINN AWARDS 2023

El Clúster de la Tecnologia i de la Innovació del Principat d’Andorra convoca la quarta edició dels premis ACTINN AWARDS destinats a projectes innovadors i de transformació dels negocis. Es tracta d’un concurs per a projectes d’empreses en estats inicials o de creixement empresarial i es premia el seu potencial innovador i de noves tecnologies.

ACTINN AWARDS. A la recerca de projectes innovadors, de noves tecnologies o de transformació dels negocis

ACTINN AWARDS Premis innovadors

ACTINN busca projectes que generin impacte al Principat, destinats a crear millores competitives o connectar Andorra amb la cadena de valor global. 

ACTINN AWARDS Premis innovadors

Aquests premis ACTINN AWARDS  estan pensat per potenciar projectes amb noves tecnologies o models de negoci innovadors que puguin ser generadors d’oportunitats de diversificació econòmica o de transformació dels sectors tradicionals d’Andorra.

ACTINN AWARDS Premis innovadors

El lliurament es realitzarà en les següents Jornades  INNTEC amb la presència dels mitjans de comunicació del país. 

El projecte seleccionat gaudirà dels contactes i de l’acompanyament d’ACTINN.

26.07.2023

11.10.2023

07.11.2023

Convocatòria

Roda de premsa i presentació de les bases de l'ACTINN AWARDS 2023.

Període de candidatures

Data límit per a la presentació de candidatures.

Presentació dels projectes (pitchs)

Es presentaran els projectes al jurat. Es comunicarà el guanyador el 14/11/2023.El lliurament del premi es realitzarà durant les Jornades INNTEC 2024

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

Descarrega’t aquí la presentació dels ACTINN AWARDS 2023, aixi com el formulari d’inscripció i les Bases de la convocatòria.

Participa. No dubtis en contactar-nos escrivint a l’e-mail cluster.manager@actinn.ad

ETS EMPRENEDOR? NECESSITES AJUDA?

Si ets un emprenedor i tens una idea o un projecte en ment o necessites ajuda, t’oferim un servei d’acompanyament de projectes si formes part del nostre clúster.

Fes-te col·laborador del clúster. Per a emprenedors i autònoms, et pots adherir a ACTINN per tan sols una quota anual de 70 € (més IGI).

ACTINN Servei d'Acompanyament