GAMMA MANAGEMENT

GAMMA MANAGEMENT

GAMMA MANAGEMENT, S.L.
Consultoria d’empreses i RRHH
Fundada al 2010
menys de 5 empleats
gamma
@gammamanagmenent.ad
gammamanagement.ad
Gamma management - consultoria RRHH - Formació i Selecció

” El teu objectiu, la nostra raó de ser… “Creixent Junts” “
 Pere Montes de Oca, gerent de Gamma Management

Consultoria d’Empreses i RRHH

Gamma Management neix amb vocació de servei amb la missió d’ajudar a les Institucions Públiques, a les Empreses Privades, etc. a aconseguir l’èxit en els seus objectius a través de les persones i del seu creixement. Per aconseguir-ho els nostres serveis i productes de consultoria de gestió integral de persones en les diferents àrees que la comprenen amb solucions personalitzades que poden prendre forma de Outsourcing, de RRHH o de desenvolupament de projectes concrets.

 
Enfoquem els nostres serveis i productes de consultoria de gestió integral de persones en les diferents àrees que la comprenen amb solucions personalitzades que poden prendre forma de Outsourcing, de RRHH o de desenvolupament de projectes concrets.
L’equip de Gamma Management està format per consultors interns i externs amb una gran experiència en el món de la Consultoria d’Empreses i RRHH a Andorra, compta a més, amb el recolzament d’una consultoria espanyola situada a Barcelona, amb una dilatada experiència tant a Andorra com Espanya en formació, coaching, selecció i consultoria empresarial i de RRHH.
Som conscients que les Empreses i Institucions necessiten avui més que mai el recolzament de professionals experts en determinades àrees. Per això, oferim als nostres clients la realització d’un projecte a mida de les seves necessitats. Ajudem a desenvolupar les Habilitats i Competències de l’equip humà dels nostres clients, dominem la formació empresarial i treballem per conèixer les empreses i al seu personal detectant punts forts i oportunitats de millora.
 

PRINCIPALS CLIENTS

GOVERN D’ANDORRA
COMUNS
FEDA
BANCS
BIOCOOP, GELESA, etc …

SERVEIS DE L’EMPRESA

FORMACIÓ
COACHING
CONSULTORIA RRHH
CONSELL EN EMPRENEDORIA
CONSELL EMPRESARIAL

Torna al catàleg de socis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.