GAMMA MANAGEMENT

GAMMA MANAGEMENT

GAMMA MANAGEMENT, S.L.
Consultoria d’empreses i RRHH
Fundada al 2010
menys de 5 empleats
gamma
@gammamanagmenent.ad
gammamanagement.ad
Gamma management - consultoria RRHH - Formació i Selecció

” El teu objectiu, la nostra raó de ser… “Creixent Junts” “
 Pere Montes de Oca, gerent de Gamma Management

Consultoria d’Empreses i RRHH

Gamma Management neix amb vocació de servei amb la missió d’ajudar a les Institucions Públiques, a les Empreses Privades, etc. a aconseguir l’èxit en els seus objectius a través de les persones i del seu creixement. Per aconseguir-ho els nostres serveis i productes de consultoria de gestió integral de persones en les diferents àrees que la comprenen amb solucions personalitzades que poden prendre forma de Outsourcing, de RRHH o de desenvolupament de projectes concrets.

 
Enfoquem els nostres serveis i productes de consultoria de gestió integral de persones en les diferents àrees que la comprenen amb solucions personalitzades que poden prendre forma de Outsourcing, de RRHH o de desenvolupament de projectes concrets.
L’equip de Gamma Management està format per consultors interns i externs amb una gran experiència en el món de la Consultoria d’Empreses i RRHH a Andorra, compta a més, amb el recolzament d’una consultoria espanyola situada a Barcelona, amb una dilatada experiència tant a Andorra com Espanya en formació, coaching, selecció i consultoria empresarial i de RRHH.
Som conscients que les Empreses i Institucions necessiten avui més que mai el recolzament de professionals experts en determinades àrees. Per això, oferim als nostres clients la realització d’un projecte a mida de les seves necessitats. Ajudem a desenvolupar les Habilitats i Competències de l’equip humà dels nostres clients, dominem la formació empresarial i treballem per conèixer les empreses i al seu personal detectant punts forts i oportunitats de millora.
 

PRINCIPALS CLIENTS

GOVERN D’ANDORRA
COMUNS
FEDA
BANCS
BIOCOOP, GELESA, etc …

SERVEIS DE L’EMPRESA

FORMACIÓ
COACHING
CONSULTORIA RRHH
CONSELL EN EMPRENEDORIA
CONSELL EMPRESARIAL

Torna al catàleg de socis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *