Tal3ntia

Tal3ntia

Tal3ntia
consultoria en Gestió de persones
Fundada al 2017
menys de 5 empleats
saul.larrayad@tal3ntia.com
www.tal3ntia.com

“ La nostre passió son les persones. Treballem a les organitzacions amb i per a les persones, acompanyant-les en el seu creixement professional i personal i en els seus reptes individuals o en equip”
Saúl Larrayad, CEO i fundador de Tal3ntia

Consultoria en Gestió de Persones

El nostre compromís és el d’aportar valor a l’empresa des de dintre i en la gestió i desenvolupament de les persones. A més a més estem enfocats a resultats i en la missió de l’empresa i això ens permet assegurar a l’organització el major retorn de la seva inversió.

 
A TAL3NTIA creiem que les persones són la veritable avantatge competitiva de les empreses i per això treballem amb i per a les persones. La nostre aportació permet a les empreses dedicar tots els seus recursos al seu negoci i a l’assoliment dels seus objectius.
L’equip de col·laboradors de TAL3NTIA està format per emprenedors i professionals amb una sòlida formació i amb certificacions professionals internacionals, que han desenvolupat carreres d’èxit en multinacionals de diferents sectors i a diferents països i sempre amb un denominador comú: la gestió de persones i equips de treball i la gestió de projectes.

ALTRES SERVEIS DE VALOR AFEGIT

1. Formació

Escoltem les necessitats dels clients i desenvolupem accions formatives a mida i individualitzades amb l’objectiu de transformar mitjançant un aprenentatge col·laboratiu i experiencial i la consolidació dels aprenentatges a partir de l’avaluació de plans d’acció de millora.

2. Coaching

Acompanyem a Directius, equips i persones en la reflexió i la recerca de noves opcions d’acció, des de nous punts de vista, a partir de la pregunta, la millora de l’autoconeixement i l’aprenentatge.

PRINCIPALS CLIENTS

GRANDVALIRA
SERVEI D’OCUPACIÓ
ASSEGUR
GRUP CISA. ANYOS PARK
PARK PIOLETS
CASS, CIIS, SAAS
BANC SABADELL
COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

ALTRES SERVEIS DE L’EMPRESA

FORMACIÓ EN COACHING CERTIFICADA PER L’ESCOLA EUROPEA DE COACHING I CERTIFICADA PER LA INTERNATIONAL COACH FEDERATION.

PARTNERS ACADÈMICS A ANDORRA DE LA FACULTAT DE TURISME I DIRECCIÓ HOTELERA DE LA UNIVERSITAT RAMON LLULL I ESADE.

Torna al catàleg de socis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *