Noticies del cluster
Purple Dye, projecte guanyador dels ACTINN AWARDS 2021

Purple Dye, projecte guanyador dels ACTINN AWARDS 2021

El passat 17 d’octubre, tres equips d’emprenedors, Purple Dye, You Cake, i Innobike van presentar les seves solucions per competitir perñ premi ACTINN AWARDS 2021, al projecte més innovador del Principat d’Andorr.a

Felicitem a Purple Dye, guanyador de l'ACTINN AWARDS

La startup andorrana ha creat un servei sense codi per agilitzar l’ús, l’intercanvi i la recerca de models d’intel·ligència artificial. Ofereix l’abstracció necessària perquè un analista de dades pugui treballar sense la necessitat d’un informàtic, una gran revolució pel sector.

Andorra la Vella, 23 de novembre de 2021 – Des de 2020, el clúster de la tecnologia i la innovació, convoca un concurs per premiar els projectes més innovadors i amb més potencial del Principat. Aquest any, hem tingut tres finalistes de molt talent. Tres projectes d’alt potencial i amb propostes de valor ben treballades que van dificultar molt la selecció dels guanyadors. Tant és així, que és va decidir de fer un segon premi, que no estava previst.

Una startup andorrana que crea models d'intel.ligència artificial nocode, sense necessitat del suport d'un informàtic.

En aquesta edició, la junta directiva d’ACTINN, exercint funcions de jurat, ha atorgat el primer premi amb una dotació de 5.000 euros a Purple Dye, una start-up andorrana amb una proposta capdavantera en el món de la intel·ligència artificial, representada pel Sr. Jose Maria Lago Alonso i el Sr. David Miralles. S’ha valorat molt positivament amb el model obert tipus marketplace de mòduls d’aprenentatge així com les funcionalitats diferencials que ofereix la plataforma en l’àmbit de la neteja de dades i d’afectació automàtica de la capacitat de càlcul.

Segon premi per You Cake, la transformació digital i operativa de la pastisseria del segle XXó

El segon premi, amb una dotació de 2.000 euros, és pel projecte You Cake, un projecte integral de transformació de la pastisseria d’autor, un nou model exportable de nova pastisseria sota demanda del segle XXI, representada per Sr. Alexis Estopiñan i la Sra. Ada Casanovas.

Innobike i el Dinamic Smart Signage, la revolució en l'us compartit de les carreteres, gran finalistú

Finalment , Innobike, una empresa de nova creació que detecta de manera automàtica i autònoma als ciclistes i ho transmet a través d’eines de smart digital signage per alertar als altres usuaris de les carreteres, de la mà dels emprenedors Sr. Xavier Sánchez Rodon i Sr. Fèlix Rodríguez.

Els premis s’entregaran de forma presencial , en la pròxima edició de les jornades d’innovació INNTEC 2022. Si voleu saber més sobre aquests projectes innovadors, segueix-nos a actinn.ad on penjarem entrevistes als emprenedors finalistes.

Segueix-nos a twitter

Descobriex el nostre canal de twitter on publiquem curiositats sobre innovació i noves tecnologies, aixi com les fites dels nostres socis.

Qué hacemos por nuestros socios y colaboradores

0