La patata intel·ligent i altres curiositats del CES 2020

Apreciats seguidors d’ACTINN, avui un nou post que combina humor i un seguiment de les curiositats del saló CES 2020 – Consumer Electronic Show de las Vegas, entre d’altres la patata intel·ligent.  Desitgem que us agradi.

1. Make the potatoes great Again

Smart potato, una conya en el saló tecnologic de las  Vegas

L’empresari francès Nicolas Baldeck aconsegueix un stand al CES de las Vegas pel mòdic preu de 1.000 USD, per presentar la patata connectada. Una invenció d’una targeta electrònica via una app que tradueix el llenguatge de la patata. Pel mòdic preu de 34 USD, es podrà comprar la targeta electrònica especial que genera un corrent elèctric i alimenta la intel·ligència de la patata .

“ Les patates són molt intel·ligents però no podem parlar amb elles”

Nicolas BALDECK, Ceo de BPZ labs

L’eslògan d’aquesta conya gegant que ha passat els controls de qualitat del CES, una fira prestigiosa on exposaven més de 4500. Per més ironia , l’emprenedor es presentava com a CEO de BPZ Labs, acrònim francès de “Bac plus zero”, que podríem traduir per “Selectivitat i poc més”. En definitiva una crítica atrevida a la quantitat de gadgets connectats que es presenten en la esmentada fira. Veure article complert

Curiositats i 5 nous sorprenents productes per 2020

Us presentem els 5 productes més curiosos entre les 20 que els 90 periodistes de CNET han seleccionat dels més de 4500 expositors. La llista de 20 s’enfoca principalment en productes que tenen una data fixada de llançament, o una intenció clara de comercialització. Clic a l’article complet.

2. El porc impossible preocupa a la industria porcina

El porc impossible preocupa al serctor porcí, ara li toca al beicon.

Després de presentar Impossible Burger el 2016 van presentar al CES 2020 Impossible Pork, sense gluten, sense porc, amb certificació kosher i halal. La nova salsitxa Impossible debuta a finals de gener en 139 restaurants Burger King d’Estats Unit, alimentats per l’èxit de l’Impossible Whopper. La recerca de productes més sostenibles i més sans , és a dir amb menys colesterol i grassa (70% de calories) está creant un nou mercat on estan presents competidors com Beyond Food. 

“La tecnologia actual per produir carn és ridícula”

Pat Brown, CEO d’ Impossible Foods.

Els productors nacionals de porcs d’Estats Units van enviar un comunicat el 7 de gener d’enguany queixant-se que aquest producte viola la present llei d’etiquetatge. Consideren que és un abús, que no hauria d’estar considerat en la mateixa categoria de producte. Pròxima parada: el beicon no beicon, el pollastre no pollastre per KFC. Veure més sobre Impossible Pork.

com rentar les dens amb 10 segons

3. Rentar-se les dents en 10 segons és ara possible.

Ybursk és un aparell que sembla una protecció bucal esportiva. Té unes tiges de niló posicionades a 45 graus que és la recomanació de l’agència dental americana per mantenir l’angle òptim de neteja. I neteja les dents de forma eficaç i eficient en 10 segons.

Es pot reservar per 125$ en la seva web online però no s’enviarà fins al març. S’ha testejat en més de 3.000 consumidors i promet fer molt de mal a empreses com OralB o Colgate. Ybrush realitzarà un estudi clínic a França en els mesos vinents . Aquest aparell pot canviar per sempre el tipus d’instrument amb qué ens rentem les dents cada dia.

4. Els panys intel·ligents, com obrir una porta al 2020.

Panys intelligents amb wifi incorporat.

Els panys intel·ligents no han tingut la progressió esperada a causa de les seves dues principals mancances ;eren massa grans i no tenien wifi incorporada. La quarta generació d’August Smart Lock és 45% més petit i té wifi incorporat. Es preveu el seu llançament per finals de 2020 a un preu de 249$. S’espera moltes novetats en aquest sentit per aquest any des de panys biomètrics per empenta digital a panys invisibles, totalment integrats dins de les portes.

5. Vols una rentadora molt, molt intel·ligent?

Us imagineu una rentadora capaç de diferenciar entre un entre texans i tovalloles? LG presenta una rentadora capaç de diferenciar teixits, calcular el pes i volum de la càrrega i selecciona automàticament el cicle òptim de rentat correcte per la roba que se li introdueix.

Rentadora i secadora amb intelligencia artificial

Si a demés té al costat una secadora compatible també selecciona el cicle d’assecat idoni. S’han acabat les excuses! Tots els homes també serem capaços de ficar una rentadora correctament! No dubto que molts ja ho sabem fer però hi ha alguns que encara no! La LG thinQ washer with AI estarà disponible a mitjans de 2020, però el preu encara no s’ha filtrat.

6. Un gos que no cal passejar, ni alimentar.

El gos animatronic està pensat per acompanyar la gent gran però està enamorat a tothom. Es tracta d’un robot de companyia per tenir sobre la falda. Sota la pell sintètica, Tombot Jennie té al voltant de 50 sensors que poden sentir amb quin grau de suavitat o vigor esteu interactuant amb ell.

Quan senti el vostre toc o sent que li doneu un comandament a través dels seus micròfons integrats, respondrà en conseqüència. Si l’acaricieu suaument, pot moure el cap, però si li doneu més empenta, s’emocionarà més i es posarà a moure la cua. Jennie té 10 motors integrats que controlen els seus moviments. Set d’ells es troben a la cara, donant-li la capacitat de moure les orelles, les celles i el nas per imitar les expressions d’un gos en la vida real. Aquesta petita meravella ja es pot encomanar per $449.

Com veieu quelcom més que telèfons més versàtil, televisions més grans o nous models de tablets. La innovació pot canviar les maquines del nostre entorn tal i com les coneixem. Stay tuned!

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *