General
<strong>L’Institut Universitari NextG i ACTINN signen un acord de cooperació científica</strong>

L’Institut Universitari NextG i ACTINN signen un acord de cooperació científica

L’Institut Universitari NextG i ACTINN, el Clúster de la innovació i de les noves tecnologies d’Andorra, han signat un acord de cooperació científica per impulsar activitats de recerca i de promoció institucional.

 

El 15 de març de 2023 l’Institut Universitari NextG, institut associat acadèmicament a la Universitat Europea -IMF (eUNIV), i ACTINN han signat un acord de cooperació científica adreçat a:

·       Cooperar per a impulsar projectes de valor afegit que aportin competitivitat a l’ecosistema empresarial andorrà.

·       Impulsar activitats de recerca i de promoció institucional i/o esdeveniments en els respectius àmbits d’actuació o de creació.

 

L’àmbit de recerca i de reflexió científica i tecnològica es podrà focalitzar, entre d’altres, en noves tecnologies tals com la intel·ligència artificial (IA), Big Data, Algoritmes, Machine Learning, Blockchain, Robòtica, Internet of Things (IoT) i Bio-tecnologia. 

El Director de IUNextG, Joaquim Vallés, ha fet constar que “aquest acord de cooperació científica posa de manifest la nostra voluntat de desenvolupar activitats de recerca i innovació en i per Andorra”.

D’altra banda, el Cluster manager d’ACTINN, Ignasi Martín, afirma que “amb aquest acord de cooperació es posa a l’abast de les empreses i col·laboradors del clúster nous mecanismes de recerca i innovació per experimentar i implantar noves tecnologies que els permetin ser molt més competitives.”

 

Sobre l’Institut Universitari NextG:

L’Institut Universitari NextG està associat a la Universitat Europea-IMF (eUNIV) i s’ha creat com un think tank o Laboratori d’idees per a desenvolupar i organitzar activitats de debat i divulgació i promoure la recerca en l’àmbit de la ciència i la tecnologia.

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *