General
ACTINN i SMARTECH Cluster signen un acord de col·laboració per potenciar el networking i difondre la innovació i les noves tecnologies

ACTINN i SMARTECH Cluster signen un acord de col·laboració per potenciar el networking i difondre la innovació i les noves tecnologies

SMARTECH Cluster, el clúster de les tecnologies intel·ligents per a les ciutats, els edificis i la indústria, i ACTINN, el clúster de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra han signat un acord de col·laboració per:

1. Promocionar, difondre i divulgar conjuntament el coneixement sobre les noves tecnologies, la innovació, la transformació digital i sostenible dels negocis.

2. Promocionar la formació en aquestes matèries per crear i generar talent i millorar les competències i habilitats de les persones que treballin o vulguin treballar per a les empreses d’ambdós clústers.

3. Organitzar i realitzar esdeveniments i xerrades per connectar persones i empreses i generar oportunitats de desenvolupament, creixement i diversificació econòmica.

4. Participar conjuntament en possibles projectes futurs, nacionals o transfronterers, relacionats amb noves tecnologies, la innovació multisectorial o la transformació digital i sostenible dels negocis.

La Cluster manager de SMARTECH Cluster, Susana Prieto, afirma que aquest acord “permet connectar les empreses andorranes i espanyoles entorn a les noves tecnologies intel·ligents i la innovació en diferents sectors d’activitat per col·laborar conjuntament i trobar sinèrgies entre els nostres associats.”

D’altra banda, el Cluster Manager d’ACTINN, Ignasi Martín, afirma que “aquest acord de col·laboració ens permet estendre la nostra xarxa de relacions amb l’objectiu mutu de diferenciar les nostres empreses mitjançant l’adopció de noves tecnologies , la generació de talent digital i un canvi de paradigma en el lideratge empresarial.”

Sobre SMARTECH Cluster:

SMARTECH Cluster és una associació sense ànim de lucre, que agrupa 180 empreses tecnològiques, i que fomenta la transformació digital en tots els àmbits i sectors econòmics. La seva missió és potenciar el coneixement i la generalització de les noves tecnologies i la innovació de les seves empreses i de la societat en general.

SMARTECH està integrat dins de Secartys, un ecosistema de clústers conformat per Secartys (Electrònica-Audiovisuals), Solartys (energia solar), Cicat (il·luminació), Aepibal (emmagatzament energètic) i el mateix Smartech (tecnologies intel·ligents).

 

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *