Acord de col·laboració entre Ingeni Coworking i ACTINN per potenciar l’ecosistema d’innovació, i d’emprenedoria del País.

acord col·laboració ACTINN Ingeni Coworking

L’espai de coworking i ecosistema d’emprenedoria, Ingeni Coworking, i ACTINN, el clúster de la tecnologia i la innovació, han signat avui, un acord de col·laboració per tal d’unir els seus esforços en un objectiu comú: potenciar i accelerar les capacitats tecnològiques i d’innovació de les empreses andorranes.

Aquest acord permetrà a ACTINN de gaudir de les modernes i atractives instal·lacions del centre de treball. L’espai, situat en un emplaçament molt cèntric a Andorra la Vella, ofereix espais de treball compartits, despatxos privats, sales de reunions i auditori per a conferències. Addicionalment, Ingeni Coworking passa a formar part de la xarxa de 50 empreses del Principat que componen el Clúster de la Tecnologia i la Innovació.

acord col·laboració ACTINN Ingeni Coworking

Des d’Ingeni Coworking, es fa èmfasi en que aquest acord entra en el marc d’iniciatives de responsabilitat social de l’espai de coworking per ajudar a Associacions del país. Ingeni Coworking té com a propòsit que la seva activitat tingui un impacte positiu a la societat ajudant a transformar el seu model econòmic i ajudar a resoldre problemes socials i mediambientals.

Des d’ACTINN, es vol agrair a Ingeni Coworking el seu suport al Clúster, així com donar la benvinguda dins de l’associació. ACTINN considera que Ingeni Coworking és una magnífica incorporació al clúster. Sense dubte i una oportunitat per poder connectar el talent emergent i les empreses més consolidades del país.

Amb aquest acord de Col·laboració Ingeni Coworking, un espai d’emprenedoria s’associï al Clúster ACTINN. Ingeni Coworking és un espai al centre d’Andorra obert a noves idees a noves maneres de fer i amb gran potencial d’atracció de talent. En nom de totes les empreses associades us donem la benvinguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *