Articles
Acord de col·laboració entre Ingeni Coworking i ACTINN.

Acord de col·laboració entre Ingeni Coworking i ACTINN.

Acord de col·laboració entre Ingeni Coworking i ACTINN per potenciar l’ecosistema d’innovació, i d’emprenedoria del País.

acord col·laboració ACTINN Ingeni Coworking

L’espai de coworking i ecosistema d’emprenedoria, Ingeni Coworking, i ACTINN, el clúster de la tecnologia i la innovació, han signat avui, un acord de col·laboració per tal d’unir els seus esforços en un objectiu comú: potenciar i accelerar les capacitats tecnològiques i d’innovació de les empreses andorranes.

Aquest acord permetrà a ACTINN de gaudir de les modernes i atractives instal·lacions del centre de treball. L’espai, situat en un emplaçament molt cèntric a Andorra la Vella, ofereix espais de treball compartits, despatxos privats, sales de reunions i auditori per a conferències. Addicionalment, Ingeni Coworking passa a formar part de la xarxa de 50 empreses del Principat que componen el Clúster de la Tecnologia i la Innovació.

acord col·laboració ACTINN Ingeni Coworking

Des d’Ingeni Coworking, es fa èmfasi en que aquest acord entra en el marc d’iniciatives de responsabilitat social de l’espai de coworking per ajudar a Associacions del país. Ingeni Coworking té com a propòsit que la seva activitat tingui un impacte positiu a la societat ajudant a transformar el seu model econòmic i ajudar a resoldre problemes socials i mediambientals.

Des d’ACTINN, es vol agrair a Ingeni Coworking el seu suport al Clúster, així com donar la benvinguda dins de l’associació. ACTINN considera que Ingeni Coworking és una magnífica incorporació al clúster. Sense dubte i una oportunitat per poder connectar el talent emergent i les empreses més consolidades del país.

Amb aquest acord de Col·laboració Ingeni Coworking, un espai d’emprenedoria s’associï al Clúster ACTINN. Ingeni Coworking és un espai al centre d’Andorra obert a noves idees a noves maneres de fer i amb gran potencial d’atracció de talent. En nom de totes les empreses associades us donem la benvinguda.

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *