General
<strong>La Universitat Europea IMF i ACTINN signen un acord de col·laboració en projectes de formació</strong>

La Universitat Europea IMF i ACTINN signen un acord de col·laboració en projectes de formació

L’Universitat Europea – IMF i ACTINN signen  un acord de col·laboració per impulsar programes de formació continuada adaptada a les necessitats dels socis del clúster de la innovació i noves tecnologies.

 

El 25 de gener de 2023 la Universitat Europea – IMF (eUNIV)institutució andorrana d’ensenyament superior establerta a Sant Julià de Lòria, i ACTINN han signat un acord de col·laboració adreçat a:

·       Col·laborar en projectes de formació que ACTINN impulsi entre els seus socis i col·laboradors.

·  Impulsar un programa de formació continuada adaptada a les necessitats dels socis del clúster i acreditat per una institució d’ensenyament superior.

 

El Rector de l’eUNIV, el Dr. Antoni Nogueiro, ha fet constar que “aquest acord de col·laboració amb ACTINN palesa i referma el nostre compromís institucional amb la la creació i difusió del coneixement en l’àmbit de la innovació i de les noves tecnologiess, cercant sempre un desenvolupament social i econòmic just i sostenible.” 

D’altra banda, el President d’ACTINN, Albert Moles, afirma que “les nostres empreses i col·laboradors necessiten cada  vegada més adaptar les seves capacitats i competències dels seus equips a un entorn volàtil, incert, complex i ambigu (VUCA), i per aquest motiu cal impulsar programes de capacitació innovadors.”

 

Sobre la Universitat Europea – IMF

La Universitat Europea – IMF és una institució andorrana d’ensenyament superior, promoguda per la Fundació Layret, i autoritzada pel Govern d’Andorra des del mes de desembre de 2019. Imparteix en modalitat no presencial ensenyaments conduents a l’obtenció de títols estatals andorrans pertanyents als tres cicles universitaris de l’Espai Europeu d’Educació Superior.

  

 
0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *