A traves del nostre servei d’acompanyament de projectes,
ajudem als nostres socis a treure el màxim profit dels contactes del clúster:

  • oferint una segona opinió,
  • buscant finançament per un projecte concret,
  • revisant un projecte tecnològic o un Go to Market,
  • orientant en la selecció de socis tecnològics,
  • recomanant serveis de gestió del canvi o innovació.

Contacta’ns! el nostre feedback és gratuït, amb sentit crític i sense conflicte d’interessos. 

Projecte industrial – Estratégia

Vam acompanyar una reflexió estratègica de l’equip promotor, realitzant un anàlisi de la inversió inicial en maquinaria, la definició del mercat potencial,  una proposta pla de viabilitat, proposta de valor i pre-pla de patrocini. Durada 2 mesos.

Plataforma digital – Business case

Tendències tecnològiques palanques digitals millores rapides

Anàlisi de potencial de mercat i oferta de valor per Andorra. Anàlisi de les funcionalitats diferencials, càlcul de breakeven i reton potencial de la inversió, recerca d’inversors. Durada 1 setmana.

Producte Digital – Definició

Definició del mercat objectiu, proposta de valor, funcionalitats inicials i arquitectura de sistemes, així com mínim producte viable.

Omnicanalitat – Estratégia digital

Definició d’una estratègica digital WebtoStore, definir el model de Click&Mortar, així com una arquitectura d’informació indicativa.

Marketplace – Redefinició táctica

Redefinició del mercat objectiu i proposta de valor, readaptació de les funcionalitats de la web i redefinició dels canals de captació.

Testimonis

” ACTINN m’ha ajudat de manera integral, oferint-me no solament suport en el desenvolupament de la idea sinó que m’ha donat recursos, eines i tota una xarxa de contactes amb els qui poder tenir un projecte preparat per arrancar.

Valoro molt la immediatesa amb la qual vam iniciar el projecte i l’atenció i acompanyament personalitzat, fent que aquest fos còmode i àgil, així mateix, sempre he tingut la sensació que vaig ser jo qui marcava els temps del projecte així com la direcció i el rumb que volia prendre, tenint la seguretat d’estar sota el paraigües d’ ACTINN, on m’han fet veure tots els escenaris que hi havia. Sense dubte, sense ACTINN el projecte no podria haver sigut el que és. “

Sr. Julio Pintado MadrigalSports Business Advisor

Si tens una idea o un projecte que vols comentar, fes-te soci.
Per emprenedors i autònoms tan sols 60 € , l’any…