Cada dia laborable publicarem a les nostres xarxes, les iniciatives solidàries i socials de les empreses socis del clúster durant aquest període de confinament.

24 Abril – TdA i ADomicili

TdA ha realitzat una APP per ajudar a la reactivació economia. La APP ADomicili troba i et connecta a les quines empreses et poden servir a domicili. No deixis de consumir amb ADomicili sabràs a on pots comprar el que necessitis.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ad.tda.adomicili.app

14 d’abril – Raona i itshappy.com

Raona ha participat en el desenvolupament d’una aplicació de Wall solidari per ajudar a les persones que no poden sortir de casa. Una manera de fer que els voluntaris puguin arribar a més llocs.

Ja pots entrar en la versió beta de itshappy.com

6 d’abril – P.I. Advicats i Win2Win

P.I. Advocats i WIN2WIN han format part de l’equip de voluntaris que ha treballat en la plataforma d’autoavaluacions del COVID-19. https://coronavirus.govern.ad oferint serveis d’assessorament en protecció de dades personals i en les proves de depuració d’incidenceies i quality assurance de la webapp.

3 d’abril – Tal3ntia

Tal3ntia ofereix sessions de coaching gratuïtes per acompanyar tant a personal sanitari com a particulars. Les dades de contacte estan disponibles per si alguna persona els hi vol fer arribar alguna necessitat d’acompanyament durant aquest període de canvi i confinament.

El dia 26 de març, Tal3ntia fer a través de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra, un webinar gratuït amb el títol “Gestiona la Crisi del Covid-19: recomanacions des del Coaching”. Podeu veure el video del webinar en el següent link

cluster solidari ACTINN

1 d’abril – RAONA

RAONA treballa en una plataforma solidaria per la gestió de lliuraments a domicili per la gent que no es pot desplaçar. https://devpost.com/software/itshappy-solidary-wall

31 de març – EMINDSET LAW

El Sr. Oriol Giró, soci de EMINDSETLAW va fer entrega de 450 mascaretes al Hospital Nostra Senyora de Meritxell per ajudar al nostre estimat servei sanitari d’Andorra. Des del Clúster, donem les gracies a tot el personal de l’Hospital per la tasca formidable per lluita contra l’epidèmia.

30 de març – MORABANC

Adjuntem el vídeo de com MORABANC es va organitzar els primers dies. Ara gairebé tos els protagonistes del vídeo,  treballen des de casa. Un vídeo dedicat a fomentar que la gent es quedes a casa. #quedatacasa

27 de març – inlingua

Classes de idiomes live i gratuites per a nens i adults a través del seu compte instagram. No t’ho perdis! www.inlingua.ad

Inlingua cluster solidari