SiséGrau

SiséGrau

SisèGrau, soci d'ACTINN, és una agència de comunicació i publicitat online, aixi com una consultora en marketing digital i xarxes socials.
SisèGrau
Agència de Comunicació i Marketing Online
Fundada al 2012
5-10 empleats
parlem@sisegrau.com
www.sisegrau.com
SisèGrau, soci d'ACTINN, és una agència de comunicació i publicitat online, aixi com una consultora en marketing digital i xarxes socials.

“ Sabem que cada empresa és diferent. Per això ens adaptem a les necessitats de cada client, involucrant-nos en diferent mesura a cada projecte. Oferim flexibilitat, coneixements experts i professionals qualificats en marketing, adaptats al mercat andorrà. ”
Fernando Blanco, Director de SisèGrau
.

AGÈNCIA DE MARKETING I
COMUNIC
ACIÓ ONLINE

A SisèGrau som una agència de marketing i comunicació online i som la primera agència especialitzada en social media d’Andorra. Des de 2012 ens dediquem a la comunicació digital per a empreses i institucions del país. Oferim serveis especialitzats en marketing online com ara: posicionament SEO i SEM, gestió de xarxes socials, disseny de pàgines web i ecommerce, assessorament personalitzat, desenvolupament de campanyes a Internet… entre altres serveis de marketing digital.

ALTRES SERVEIS DE VALOR AFEGIT

1. FORMACIÓ

Comptem amb una àmplia experiència com a formadors en marketing i oferim formacions a mida, adaptant-nos a les necessitats de cada empresa.

2. ZYNGLOO

Un servei de benchmarking que permet analitzar de forma molt completa els resultats i evolució de les xarxes socials de l’empresa, així com les de la competència.

3. CONSULTORIA

Ajudem a les empreses de desenvolupar exitosament accions innovadores a internet i a les xarxes socials,mitjançant consultories precises.

SisèGrau, soci d’ACTINN, és una agència de comunicació i publicitat online, aixi com una consultora en marketing digital i xarxes socials.

Torna al catàleg de socis